Libersy kalender aan je beginscherm op mobiel of tablet toevoegen

Als je gebruikt wilt maken van de libersy kalender op je mobiel of tablet is het gemakkelijk om binnen één klik je kalender te beheren. Via een symbool op het beginscherm heb je snel toegang. Voeg libersy toe aan je beginscherm, net als een APP.

Libersy kalender toevoegen aan je beginscherm (in het voorbeeld wordt een Iphone getoond):

1. Ga naar libersy.com/login

2. Vul je inloggegevens in, en vink het vakje ‘Blijf ingelogd’ aan

3. Nu ben je ingelogd en klik je op het icoon <vierkant met een pijltje naar boven>, vervolgens klik je op het icoon <plus> 'zet in beginscherm'. (Ook Android toestellen hebben rechts bovenin in het menu een optie "Toevoegen startscherm".)

beginscherm.2.PNG         beginscherm.3.PNG

4. Kies 'Voeg toe' om het symbool aan je beginscherm toe te voegen.

5. De libersy kalender staat nu op je beginscherm. Je kunt gemakkelijk en snel je kalender beheren of een afspraak boeken.

Heb je vragen? neem gerust contact op per telefoon +31 (0)85 2100 100 of per mail support@libersy.com