Korte handleiding

Volg onderstaande stappen. Klik op een stap om deze te bekijken. Let op, de in een stap aangegeven "links" openen in een nieuw scherm.

Stap 1: Bekijk introduktie video

Deze video legt in zeven minuten uit wat u met Libersy Calendar kunt bereiken.

Klik rechtsonderin de video voor volledig scherm.

Stap 2: Maak een proefafspraak

Maak een proefafspraak op dezelfde manier zoals uw klanten dat zullen doen.

Maak proefafspraak door in de kalender op "boek" te klikken.

Bekijk daarna de proefafspraak in de Admin kalender.

Stap 3: Richt uw account in

Inrichten van uw account is eenvoudig. Aarzel niet om ons te bellen (+31 (0)85 2100100) of te mailen

support@libersy.com als u vragen of opmerkingen heeft. Wat moet u doen? Ga naar de menuoptie

"instellingen"

1. Vul uw bedrijfsdetails in
  2. Vul uw openingstijden in
  3. Stel werknemers en werktijden in
  4. Stel uw diensten in

Stap 4: Integreer in uw website

Bekijk deze video om te zien hoe een goede integratie in een website eruit ziet

Om Libersy Calendar te integreren in uw website hoeft u maar 1 regel HTML code te plakken op één of meerdere pagina's in de broncode van uw website.

U kunt ook ons het werk laten doen. Wij voegen het afspraken maken dan toe aan uw website.

Voorbeelden

Met onze widgets kan Libersy Booking volledig geintegreerd worden in uw eigen website, facebook pagina, mobiele applicatie, online advertenties en nog veel meer. Bekijk hoe andere klanten u voor zijn gegaan.

Whiteshine Teeth Whitening center

Dorette, Salon de Beaute ( mobiele website )

My face Clinics

Stap 5: Voer beschikbaarheid in

Voer uw bestaande afspraken in

Zorg ervoor dat uw beschikbaarheid klopt door bestaande afspraken en klanten in te voeren in uw kalender. Zo zorgt u ervoor dat uw klanten een juiste datum en tijd kiezen

en voorkomt u dubbele afspraken.

Start invoeren afspraken in the Admin kalender.

Nadat u bestaande afspraken heeft ingevoerd kunt u de volgende keer als u een afspraak boekt de klant zoeken en selecteren uit de klantlijst en hoeft u niet meer het

e-mail adres of andere details van deze klant in te vullen.

Stap 6: Verander voicemail

Zorg ervoor dat uw voicemail boodschap aangeeft dat via uw website online afspraken gemaakt kunnen worden. Bijvoorbeeld:

Welkom bij Wellness Salon Inner Beauty.

Helaas kunnen wij op dit moment de telefoon niet opnemen. Via onze

website kunt u online direct in onze agenda op een datum en tijd dat u

het uitkomt een afspraak maken.

Maak een afspraak via www.inner-beauty.nl.

Natuurlijk kunt u ook een bericht achterlaten, we bellen u dan zo spoedig

mogelijk terug.

Stap 7: Promotie

Pas uw e-mail handtekening aan

Als u veel e-mail stuurt naar uw klanten, zet in uw handtekening dat klanten ook online kunnen boeken::

Met vriendelijke groet,

Karin Brown

Inner Beauty

Beautystreet 12

1234 AB Amsterdam

tel: 020-1234567

web: www.inner-beauty.nl

U kunt nu ook online een afspraak maken! Kies zelf een dag en tijd

die u het beste uitkomt.

Voeg uw account toe aan Facebook

Om uw Libersy account toe te kunnen voegen aan Facebook, heeft u een bedrijfspagina nodig op Facebook. Indien u deze nog niet heeft, is het nodig om deze eerst aan te maken.

Log hiervoor eerst in op uw eigen Facebook account. Ga daarna naar pagina aanmaken . Kies voor 'Bedrijf, organisatie, instelling'.

Kies uit het lijstje de categorie waar uw bedrijf toe behoort en vul uw bedrijfsnaam in. Na bevestigen heeft u een bedrijfspagina. Doorloop hierna de volgende stappen:

1. Log, indien u nog niet bent ingelogd, in op Facebook.
  2. Open in uw browser een tweede scherm en ga naar de Libersy Booking Facebook app .
  3. Klik op de blauwe knop 'Timeline [Home] toevoegen'.
  4. Ga naar je Facebook pagina en kies "Pagina bewerken" en vervolgens "Informatie bewerken"
  5. U krijgt nu een scherm met een menu aan de linkerkant met de keuzemogelijkheid "Apps"
  6. Kies 'Apps' en kies vervolgens 'Naar App gaan'
  7. U krijgt nu een scherm met 3 blokken waarin u code moet plakken. U kunt deze code vinden op de widgetpagina bij menuoptie 'Instellingen > Online zetten > Facebook'. Daar kunt u instellingen aanpassen en daarmee andere code aanmaken die u voor uw Facebook integratie kunt gebruiken.
  8. Klik op de groene knop 'Save & Publish'
  9. Klik bovenaan de pagina 'Back to page' en u ziet nu uw diensten zoals die op uw bedrijfspagina worden weergegeven
  10. Ga naar uw bedrijfspagina om de instellingen van het 'Timeline [Home]' icoon te wijzigen. Dit doet u door op uw bedrijfpagina in het linkermenu 'apps' te kiezen. Vervolgens zie u bij 'Timeline [Home]' icoon de keuzemogelijkheid 'Instellingen bewerken'. Hier kunt u een andere naam en een andere afbeelding toevoegen. Gebruik 'Afspraak maken' als naam!

Pas visitekaartjes aan

Als u nieuwe visitekaartjes bestelt vergeet dan niet om op het kaartje de mogelijkheid van het online afspraken maken te noemen. Bijvoorbeeld:

Het is nu mogelijk om  online een afspraak te maken !
Kies een datum en tijd die u het beste uitkomt.