Pagina's toevoegen en verwijderen

Hoe je pagina's toevoegd en verwijderd aan uw Editor 7 website.

Pagina's toevoegen

Klik op het tabblad pagina's (1) en klik vervolgens op de Pagina toevoegen button (2).

Kies een type pagina

Er zijn 6 typen pagina's beschikbaar:

1. Standaard - Dit is een geschikte pagina om te gebruiken als u veel verschillende soorten informatie toe wilt voegen aan uw website.
  2. Kloon - Kopieert de huidige geselecteerde pagina en alle inhoud
  3. Home - Een nieuwe pagina met dezelfde layout als de huidige homepagina
  4. Over - Een pagina met twee kolommen met ruimte voor tekst en afbeelding
  5. Contact - Omvat een contactformulier en, als u het voorzien heeft van adres, een kaart voor locaties
  6. Galerij - Omvat een galerij widget die elke collectie afbeeldingen toont die u heeft geüpload

Wanneer u een pagina geselecteerd heeft, vul de naam in het Paginatitel veld (7) en klik op de Pagina toevoegen button (8)

Uw nieuwe pagina zal toegevoegd worden aan de paginalijst (1). Klik op de pagina om te openen.

Pagina's verwijderen

Klik op de pagina die u wilt verwijderen (1) en nadat de pagina geladen is, klik op het pagina instellingen pictogram (2)

Scroll naar de onderkant van de pagina in het instellingen paneel

Klik op de Verwijder deze pagina button (2). Als u de button niet kunt gebruiken, kan dat komen doordat u uw startpagina probeert te verwijderen. Bekijk het verwijderen of verplaatsen van de startpagina (of homepagina)