Volgen

Hoe uw account te annuleren

Ga naar de startpagina

 

Klik op Account (1)

Scroll naar beneden op de Mijn Account pagina

 

Klik op de Annuleer account button (1).

Klikken op annuleer zal:
1.
Clicking cancel will:

  1. Elk account abonnement die u bezit stopzetten
  2. Elk extern domein geassocieerd met uw website verwijderen
  3. Elke gepubliceerde website depubliceren

BELANGRIJK: Elke betaling die vervalt binnen 24 uur vanaf het moment dat u de annuleer button klikt, zal wellicht nog in behandeling worden genomen. Neem contact op met ons support team voor een terugbetaling.

Nadat u uw annulering bevestigd, zal alle inhoud van uw website verloren gaan. Dit kan niet worden hersteld.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk