Uw sjabloon wijzigen

U kunt uw website een ander uiterlijk geven door uw sjabloon te wijzigen. U kunt op elk gewenst moment sjablonen wijzigen zonder de inhoud te verliezen. Aangepaste lettertypen of kleurenschema's zullen wel verloren gaan.

Open de sjabloon picker

Klik op het Home tabblad (1) en dan op de Sjablonen button (2).

Een sjabloon kiezen

Klik op een sjabloon om een voorbeeld te bekijken.

Een sjabloon voorbeeld bekijken

Klik op de Apparaat voorvertoning buttons (1) om te zien hoe een sjabloon eruit ziet op verschillende apparaten. Als u het het sjabloon wilt gebruiken, klik opGebruik sjabloon (2). Om een ander sjabloon te selecteren, klik op Terug naar sjablonen (3).