Hoe bevestig of wijs ik een afspraakverzoek af?

Dit kan op twee manieren.

via klikken op "(aantal) onbevestigde afspraken"
Als u nog openstaande afspraakverzoeken heeft, ziet u links naast de kalender "(aantal) onbevestigde afspraken". Deze kunt u bevestigen/afwijzen door op de tekst te klikken.
Op de pagina die dan opent, kunt u een afspraak bevestigen of afwijzen door op de tekst “nog bevestigen of afwijzen – klik hier” te klikken. Maak hier een keuze of u de afspraak
wilt afwijzen of bevestigen. Eventueel kunt u een tekst in het opmerkingenveld typen. Deze komt in de e-mail of sms te staan. Bevestig de bevestiging of afwijzing door op
“Bevestig deze afspraak” of “Wijs deze afspraak af” te klikken.
via klikken op een onbevestigde afspraak in de agenda (paars blokje)
Klik op de afspraakin de agenda. Aan de linkerzijde van het scherm ziet u afspraakdetails. Onder de details staan mogelijke acties, kies daar ofwel voor "Bevestig" ofwel voor “Afwijzen”.
U kunt op de pagina waar u terechtkomt een opmerking bij de bevestiging of afwijzing typen. Deze tekst komt in de e-mail of sms-bevestiging te staan.
Bevestig de bevestiging of afwijzing door op “Bevestig deze afspraak” of “Wijs deze afspraak af” te klikken.