Is mijn data veilig?

Ja, uw data bevind zich in een secure cloud. Dat betekent dat uw data zeer goed beschermd wordt door onze beveiligingssystemen (firewalls) en doordat onze systemen dubbel of zelfs meervoudig zijn uitgevoerd merkt u er niets van als er een hardeschijf of andere hardware kapot gaat. Zelfs als de stroom uitvalt in het datacenter nemen aggregaten het over. Daarnaast wordt dagelijks een volledige backup gemaakt van alle data. In ons datacenter werken alleen gekwalificeerde en gecertificeerde mensen die werken met stricte procedures als het gaat om veiligheid.