Veel gestelde vragen

Q: Can ik de HTML / CSS bewerken?

A: Nee.

In een toekomstige versie zult u in staat zijn HTML/CSS te bewerken voor een sjabloon en kunt u dit sjabloon uploaden in Editor 7.

Q: Op wie richt Editor 7 zich?

A: Editor 7 is gericht op het helpen van gebruikers in kleine ondernemingen om hen gemakkelijk en snel een geweldige uitziende website te laten creëren.

Q: Kan ik op mijn mobiele website andere inhoud plaatsen?

A: Nee.

Editor 7 is specifiek ontworpen om één inhoud te delen voor meerdere apparaten.

Q: Kan ik mijn bestaande BaseKit website importeren?

A: Nee...

...maar in een toekomstige versie zult u in staat zijn tekst en afbeelding inhoud van oudere BaseKit websites te importeren.

Q: Kan ik drop down navigatiemenu's maken?

A: Ja

Als u een map creëert en pagina's toevoegt dan zal de navigatie automatisch drop down menu's toevoegen.

Q: Kan ik mijn eigen sjablonen importeren?

A: Ja

Neem contact met ons op

Q: Kan ik een domein gebruiken die ik elders heb aangeschaft?

A: Ja

Q: Wat gebeurd er met mijn oude website nadat ik Editor 7 heb gelanceerd?

A: Niets - Het zal precies werken als voorheen

Als u al een BaseKit website heeft, zult u in staat zijn deze te gebruiken en te bewerken voor onbepaalde tijd. U hoeft niet te migreren naar Editor 7.

Q: Zal u een voorbeeld toevoegen voor [Favoriete apparaat naam invoegen]?

A: Misschien.

We
Wij kunnen dit doen in een toekomstige versie, afhankelijk van de feedback van klanten. Voor nu, houden we alles eenvoudig.

Q: Kan ik Flash embedden?

A: Ja, maar mogelijk is dat geen goed idee

U kunt Flash embedden door de Embed widget te gebruiken, maar u moet in gedachten houden dat veel mobiele apparten Flash inhoud niet kunnen afspelen.

Q: Hoe zit het met E-commerce?

A: Ja

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van Libersy Webshop

Q: Blog?

A: Ja

U kunt zelfs uw bestaande wordpress blog importeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van het blog.

Q: Kan ik naar Facebook publiceren?

A: Nog niet, daar zijn wij mee bezig.

Q: Kunt u FTP toegang bieden?

A: Nee.

Editor 7 is gehost via cloud, dus het is overbodig om langzame, onbetrouwbare en onzekere FTP te gebruiken.

Q: Zijn formulieren inbegrepen?

A: Ja.

Twee verschillende eenvoudige formulieren zijn beschikbaar. Wij zullen er wellicht later meer toevoegen.

Q: Kan ik advertenties zoals Google Adsense op mijn website zetten?

A: Ja.

Gebruik daarvoor de embed widget.

Q: Kan ik mijn website bewerken via mijn iPad of iPhone?

A: Gedeeltelijk

U kunt een iPad, iPhone of soortgelijk apparaat gebruiken om toegang te krijgen tot de website editor.

Q: Kan ik een met wachtwoord beveiligde delen creëren?

A: Nee.

Q: Als ik Editor 7 gebruik, zal mijn website dan een sprong maken naar de top in Google?

A: Mogelijk, maar dit zal tijd en inspanning vergen.

Editor 7 websites hebben uitstekende SEO prestaties, maar een goede ranking krijgen op Google vergt altijd tijd en inspanning. De beste bron voor nauwkeurige informatie is
http://www.google.com/webmasters/