De afbeelding editor gebruiken

Editor 7 omvat een afbeelding editor zodat u uw afbeeldingen kunt wijzigen

Open de afbeelding editor

Klik op het afbeeldingen tabblad (1). Beweeg uw muis over een afbeelding (niet klikken, alleen bewegen) en u zult een paar icoontjes zien. Het penseel icoon (2)zal de afbeelding editor openen.

De afbeelding editor gebruiken

Selecteer een afbeelding bewerken modus (1). Klik op de opslaan button (2) als u klaar bent.

Een nieuwe afbeelding toevoegen aan uw pagina

Iedere keer als u een afbeelding opslaat, wordt er een nieuwe versie gecreëerd en deze zal verschijnen aan de bovenkant van het afbeeldingen tabblad (1).Sleep en plaats dit in uw pagina om het te gebruiken.