Waarom is mijn dienst niet boekbaar?

Meestal ligt het aan de volgende punten:

1. De dienst is al geboekt
  2. De openingstijden staan niet of niet goed ingesteld
  3. De werktijden van de medewerkers staan niet goed ingesteld
  4. De benodigde resources van een dienst staan niet goed ingesteld
  5. Er is een tijdsplan ingesteld voor de dienst

Hierbij de checklist om er achter te komen waarom uw dienst niet zichtbaar is:

1. Controleer of de dienst nog niet geboekt is
  2. Controleer uw openingstijden: instellingen > bedrijf > openingstijden
  3. Controleer welke resources nodig zijn voor de dienst: instellingen > diensten > dienstnaam > benodigde resources
    1. Let op dat u niet twee keer dezelfde resource toevoegt
    2. Als u twee medewerkers toevoegt, worden BEIDE medewerkers geboekt en moeten BEIDE medewerkers beschikbaar zijn om de dienst te kunnen boeken
  4. Controleer of die resources werktijden hebben: instellingen > medewerkers > medewerker > werktijden
  5. Controleer of de dienst een juist tijdsplan heeft