Hoe kan ik een kortingsactie instellen?

Het beste kunt u dan een nieuwe dienst aanmaken voor de kortingsactie en die dienst een eigen prijs geven. Bijvoorbeeld "Januari actie: Hot Stone massage 30 min". Zo kunt u meteen zien welke klant de kortingsactie boekt en straks de kortingsactie ook weer beeindigen door de dienst te archiveren. U kunt dan ook eenvoudig zien wat het resultaat van de actie was.

Op uw site kunt u vanaf de actiepagina of home page direct linken naar deze dienst. Via instellingen > integratie > Boekknop > dienstnaam vindt u de HTML code voor deze dienst.

TIP: het is mogelijk deze actiedienst alleen boekbaar te maken tijdens uw daluren. Zo houden uw "actie klanten" de

favoriete plekken van uw trouwe klanten niet bezet. Daarvoor gaat u naar instellingen > diensten > klik op de dienstnaam > tijdschema (4e tabje bovenaan). U kunt dan aangeven op welke tijdstippen de dienst boekbaar is. Zorg er wel voor dat de dienstlengte past in het tijdsblok. Als de dienst bijvoorbeeld 1 uur duurt, maak dan tijdsblokken beschikbaar van hele uren.