Hoe deel ik mijn diensten in categorieën in?

Allereerst maakt u op de dienstenpagina een categorie aan. Dit kan onderaan de pagina door op “Klik hier om een categorie aan te maken” te klikken. Vul de naam van de categorie in. Als u een dienst in deze categorie wilt indelen, klikt u de dienst aan. U vindt hier de optie “Deze dienst behoort tot de categorie:”. Selecteer de categorie en klik op “opslaan”. De categorie zelf kunt u bewerken door op de dienstenpagina op de categorie te klikken. U ziet hier ook de diensten die tot de categorie behoren.