Hoe voeg ik libersy calendar toe aan facebook?

Om uw Libersy account toe te kunnen voegen aan Facebook, heeft u een bedrijfspagina nodig op Facebook. Indien u

deze nog niet heeft, is het nodig om deze eerst aan te maken. Log hiervoor eerst in op uw eigen Facebook account.

Ga daarna naar pagina aanmaken. Kies voor “Bedrijf, organisatie, instelling”. Kies uit het lijstje de categorie waar uw

bedrijf toe behoort en vul uw bedrijfsnaam in. Na bevestigen heeft u een bedrijfspagina. Doorloop hierna de volgende stappen:

• Log, indien u nog niet bent ingelogd, in op Facebook.
  • Ga naar de zoekbalk in Facebook en zoek op: Static Iframe

Tab . Je krijgt nu een lijstje van jou eigen pagina's en de

mogelijkheid om hier een 'App' toe te voegen.

• Kies de groene knop 'Add tab to page' of 'Voeg tabblad toe

aan pagina'
  • Ga naar je Facebook pagina, Aan de zijkant van

je pagina is nu 'Apps' toegevoegd. Afgebeeld met een spotlight

"welcome".

• Klik op de afbeeling, er opent een nieuw scherm genaamd "Tab settings"

of "Tabblad instellingen"
  • Je krijgt nu een scherm met een veld 'Enter the HTML for

your page' of 'Voer hier de HTML voor jou pagina' in waarin u de

volgende code plakt (U kunt deze code ook vinden op de widgetpagina bij menuoptie 'Online

zetten'. Daar kunt u instellingen aanpassen en daarmee andere code

aanmaken die u voor uw Facebook integratie kunt gebruiken.)

• Klik onderin op de groene knop 'Save settings' of 'Sla instellingen op'.

• Links van groen knop kun je de 'Tabblad naam' of 'Tab name'

Welcome aanpassen naar: Afspraak maken en wijzig de afbeelding bij

'Tabblad afbeeling' of 'Tab Image' naar een gewenste afbeelding. Klik

op de groene knop om op te slaan.

• Klik op 'cancel', nu kun je zien dat je agenda is toegevoegd aan je Facebookpagina.