Hoe bewerk ik een afspraak?

Klik op de afspraak in de agenda. Aan de linkerzijde van het scherm ziet u afspraakdetails. Onder de details staan mogelijke acties, kies daar "Bewerk".

Op de pagina waar u dan terecht komt, kunt u de afspraakdetails wijzigen. U kunt aangeven of u wilt dat de klant van de wijzigingen op de hoogte wordt gesteld.

Het is soms beter om de klant niet op de hoogte te stellen, bijvoorbeeld als u alleen de ruimte wilt wijzigen. Klik op “Boek nu” om te bevestigen.