Afspraken uit iCal agenda importeren in Libersy Calendar

LET OP:

• Libersy Calendar werkt ook op uw telefoon of tablet, zo krijgen klanten bevestigingen en herinneringen en wordt de afspraak toegevoegd aan de klanthistorie op de klantkaart
  • Geïmporteerde afspraken uit externe agenda's worden niet bevestigd en niet herinnerd en niet toegevoegd aan de klantkaart
  • Deze methode is vooral geschikt als u in beperkte mate prive afspraken wil importeren en "afboeken" zodat niet geboekt kan worden

Wilt u afspraken vanuit uw iCal agenda op uw telefoon of ipad importeren in Libersy Calendar dan kan dat met de volgende stappen.

Stap 1: Log in uw browser in op http://www.icloud.com met uw AppleID en uw wachtwoord

Stap 2: Ga naar de agenda

Stap 3: Klik op het "delen" icoon achter de agenda die u wilt importeren

Stap 3: Vink "Publieke agenda" aan

Stap 4: Kopieer de link onder "Publieke agenda" in zijn geheel (inclusief webcal://)

Stap 5: Ga in Libersy Calendar naar instellingen > werknemers

Stap 6: Kies de werknemer en scroll op die pagina naar beneden tot u deze instelling vindt:

Stap 7: Plak de link, verander webcal in http en druk op "importeer bezet/beschikbaar"

Stap 8: Klik op "opslaan"

De afspraken zijn nu geïmporteerd in de agenda van de werknemer. Afhankelijk van de hoeveelheid afspraken worden er iedere 30 minuten - 2 uur de afspraken opgehaald en geïmporteerd. De afspraken worden nu in de agenda getoond: