Afspraken uit Libersy Calendar importeren in iCloud agenda

In Libersy Calendar, ga naar instellingen > werknemers > kies een werknemer

Scroll naar de onderkant van de pagina naar "Werknemer beheren"

Klik met rechtermuisknop op "Abonneer" en kies de functie "koppelinglokatie of linklokatie kopiëren".

Op uw Apple apparaat

Selecteer in Agenda de optie Bestand > Nieuw agenda-abonnement.

Plak de link van de agenda op en klik op Abonneer.

Geef een naam op voor de agenda en kies een kleur waaraan u deze kunt herkennen.

Kies iCloud in het menu "Locatie" en klik op OK.

Voor zover wij weten is het niet mogelijk om via de browser versie van iCloud een agenda abonnement toe te voegen. Meer informatie over toevoegen: https://support.apple.com/nl-nl/HT202361