Afspraken uit Libersy Calendar importeren in Google agenda

In Libersy Calendar, ga naar instellingen > werknemers > kies een werknemer

Scroll naar de onderkant van de pagina naar "Werknemer beheren"

Klik met rechtermuisknop op "Abonneer" en kies de functie "koppelinglokatie of linklokatie kopiëren".

Ga naar uw Google Agenda en rechts onder kies bij "Andere agenda's" de optie "Toevoegen via URL"

Daar plakt u de link die u zojuist in Libersy Calendar heeft gekopieert en klikt op agenda toevoegen.

De agenda krijgt nu een eigen kleur in Google Calendar.